Farstrup lænestol Nobel 8920.

17.455,00 kr
SKU
NOBEL-8920

Nobel 8920 fremhæver en stolt og elegant holdning, der tilføjer et royalt touch til ethvert rum med sine smukke skandinaviske træk. Dette design udstråler en nostalgisk charme, der glæder øjet, samtidig med, at stolen sikrer en fremragende siddekomfort, som er integreret på enestående vis i dette eksemplar af dansk håndværk. For at fuldende hjemmets indretning, kan den nye Tray Sit® tilføje det perfekte touch med sit smukke og enkle design samt dens mange praktiske funktioner.

Frapris: Stol i egetræ og stofgr. B og uden skammel

Farstrup lænestol Nobel 8920.

Nobel 8920 er et symbol på kvalitet, hvor hver eneste del er nøje fremstillet af førsteklasses materialer med et fokus på langvarig brug. Det er vigtigt, at både design og kvalitet kan følge med gennem generationer. Derfor er denne elegante lænestol skabt i et tidløst og stilfuldt design, der kan passe ind i enhver indretning, men som samtidig skiller sig ud, hvis det ønskes. Med valgmuligheder i livlige farver og luksuriøst læder, eller smukke pasteller og dæmpede toner, kan man tilpasse stolen til enhver møbelopsætning. Stolens stel er konstrueret af massivt eg fra skovene i Nordeuropa, hvilket understreger dens styrke og holdbarhed. I Nobel-serien findes også modellen Nobel 8900, som ligner denne stol, dog uden øreklapper.

Hvilestolen, ligesom resten af serien, er designet med fokus på komfort, god lændestøtte og muligheden for trinløs justering af ryglænet med et udvendigt låsegreb i messing. Den øverste del af ryggen kan ligeledes justeres for optimal nakkestøtte, uanset ryglænets vinkel.

Specifikationer på Nobel 8920 lænestolen.

Nobel 8920 med øre, høj ryg og sammenpudset arme

Mål m.m.

  • Bredde: 69 cm
  • Dybde: 81 cm
  • Højde: 118 cm

Siddedybde, siddehøjde med mere kan justeres efter behov. Kontakt en af vores forhandlere og hør mere om mulighederne.

Betræk

Nobel 8920 fås i et bredt udvalg i læder og kvalitetstekstiler.
Vælg kvalitetstekstil fra danske Gabriel eller Kvadrat.

Stel

Nobel 8920 fås med stel i massivt egetræ og tilbydes i forskellige bejdseformer:

  • Ubehandlet
  • Natur olieret
  • Lysnet
  • Hvidolieret
  • Lys brun olieret
  • Sortbejdset.

Vi yder 10 års garanti på træstellet.

Vedligeholdelse

Afhængigt af hvilket tekstil eller lædermateriale, som du ønsker på stolen er der forskellige ting du kan gøre. Spørg gerne os eller en af vores forhandlere.

Mere information
Mærker Farstrup
Copyright © 2017 Zebra Møbler. All rights reserved.